Lezen

Lezen

donderdag 5 maart 2015

Een zoete zomer - Joanna Philbin

 
                                                             

                                                             
Joanna Philbin is geboren in Los Angeles. Op een jonge leeftijd wist ze al dat ze schrijfster wou worden. Eerst heeft ze een studie van rechten gedaan, daarna heeft ze een studie creatief schrijven gedaan.

                                                                 
Rory komt aan bij het strandhuis. Meteen krijgt ze de krienels in haar nuik van de stress.  Ze vraagt zich af of het anders zou zijn tussen zij en Connor? Ze hebben wel bijna meer dan 11 maanden een relatie, maar die was alleen van op facebook en sms. Ze vroeg zich ook af of ze wel bij die rijkelui hoorde. Want vorige jaar was tenslotte  ook alleen maar het hulpje. Gelukkig heeft ze haar tante nog die daar ook als hulpje werkt.
Isabel zit op het vliegtuig opweg naar his. Tijdens de vlucht denkt ze over een heleboel dingen. Hoe de sfeer thuis nu zal zijn, nu haar ouders op het punt staan omte scheiden en niemand er iets mag van weten. En of de rest van het gezin het al weet over Meneer Knox? Hoe het zal zijn tussen zij en Rory nu ze met haar oudere broer Connor is?


Een zoete zomer is een vervolg op soms smaakt de liefde zout. Jammer wist ik dat niet en daarom was het in het begin moeilijk om mee te volgen. Het verhaal word altijd verteld uit het perspectief van Rory en Isabel. Het boek las zeer vlot. Het is een echte aanrader voor meisjes. Ik vond het alleszins een heel mooi boek. 

Chloë Mahieu 2MWc 13 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten